Op 26 juni gingen we met 9 trucks vanaf de parkeerplaats bij Weert in convoy richting de Nurburgring, vertrek was rond 1300 uur.
Na een mooie rit door de Duitse binnenlanden met een tussenstop bij een bikerscafe kwamen we tegen de avond op de parkeerplaats bij de Nurburgring aan. Hier waren Jos Hermans en Andreas Busche reeds aanwezig.
Nadat we de trucks hadden neergezet hebben we wat gedronken en zijn daarna met de meesten wat wezen eten bij het oude rennerskwartier.

Na nog wat gedronken te hebben zijn we in het bedje gekropen.
Na een nacht waarin het wat geregend had, hebben we genoten van een heerlijk ontbijtje met gebakken eitjes en meer lekkers.
Voor degene die meereden met de parade op het circuit was het na het ontbijt al weer snel de truck starten en naar de verzamelplaats rijden.
Dit is toch wel een unieke ervaring om mee te maken, enkele leden die dit al vaker hadden meegemaakt besloten om dit jaar niet mee te rijden en het spektakel eens te bekijken vanaf de tribune.
Nadat we 's middags allemaal een beetje onze eigen gang zijn gegaan hebben we er 's avonds met zijn allen weer een gezellige avond van gemaakt tot in de late uurtjes.
Op zondagmorgen was er na een verdiende nachtrust weer een lekker ontbijt want de eieren waren nog niet op.
Na nog wat genoten te hebben van de races en de parade van de werktrucks zijn we eind van de middag weer vertrokken richting Nederland.
Na een voorspoedige reis naar Nederland hebben we bij Echt afscheid van elkaar genomen en kunnen we terugkijken op een mooi geslaagd weekend.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid.