In 2013 waren we al eens op de meeting geweest in Emmeloord en dat was erg gezellig en mooi. Tot afgelopen voorjaar was het er nog niet van gekomen om ons op te geven. Begin juni hebben we ons op gegeven en nu dus naar het eerste evenement.

Vrijdagmiddag zijn we om 15.00 uur vertrokken naar Barneveld (de Goudreinet). Ik had afgesproken met Jan de Wit om ca. 16.00 uur in Barneveld. Na een bakje Koffie, bij de Goudreinet, zijn we met 4 trucks (Wij, Jan en Mary, Ab en Arie) richting Megchelen gereden.
Onderweg zijn we nog even gestopt bij chauffeursrestaurant “de Barriere” in Beek. Hier hebben we even lekker gegeten en toen door naar Megchelen. Bij aankomst stonden er al een aantal trucks en kort na ons volgden er nog meer. Na een korte voorstelronde zaten we met z’n allen voor de trucks en was het al super gezellig.
Zaterdag een mooie zonnige dag met aardig wat bezoekers en natuurlijk TV Gelderland met een leuke opname:


In de ochtend was er een tourtocht georganiseerd voor oude trekkers en voor onze trucks was een open veld wat door de hele dag gevuld werd met oude trekkers auto’s etc. Aan het eind van de middag keerden de meeste bezoekers weer huiswaarts en hebben we de BBQ aangestoken en er nog een gezellige avond van gemaakt om de vuurkorf en uiteraard nog even een lichtshow met een paar toetertjes.
Zondag wederom een mooie warme dag met veel bezoekers en veel te zien waaronder:
trekkertrek, mini trekkertrek (kinderen), kraampjes en veel mobiel erfgoed. Ook even een paar rondjes gedaan langs de kraampjes en al het materieel wat er uitgestald stond. Ook onze trucks kregen veel aandacht van het publiek (stonden er toch een kleine twintig). Rond vieren zijn we gaan opruimen en weer vertrokken richting huis. Het was een mooi evenement waar veel te zien was en we hadden natuurlijk ook nog eens mooi weer. Allemaal bedankt voor het gezellige weekend, het was super.

Groet, Wim