Naar wat rond gebeld te hebben en dat we te horen kregen dat we voor 10 uur op het terrein moesten zijn besloten om 8.15 te verzamelen AC Weert , en die het dichts bij woon komt het laatst ,met 4 trucks richting Zolder , iegelijk hadden we binnen door moeten rijden , want Fons met 1 nieuwe uitlaat ( 7 inch ) kon zijn motorrem niet veel gebruiken op deze rit , 9.30 uur aan gekomen was Jos Hermans reeds aanwezig.
Hadden we een uur later geweest was er ook niets aan de hand , we kregen niet de beste plaats maar goed plek toe gewezen , Bij een stroom plaat , WC 25 meter en Hamburger tent 2 meter lopen.

Nadat we koffie hadden gedronken en de Peterblit van Jan gepoetst te hebben , een keer door de rennerskwartier gelopen te hebben begonnen de kwalificaties voor de race op Zondag , het was MAN en Freightliner die de dienst uit maakte de hele weekeind ( ja Frons en Jos ) in de Freightliner’s lagen Caterpillar motoren in.
's avonds met zijn allen een gezellige avond van gemaakt tot in de late uurtjes.
Op zondagmorgen was er na een verdiende nachtrust weer tijd voor ontbijt in het paddock ( zat er bij ), net op tijd want naar ons stond een rij van 40 meter te wachten
Om +/- 10 uur kwam Wilma van Bommen en Ine van den Berkmortel op bezoek ,
Met Limburgs vlaai kom je gratis binnen , en krijg je een VIP tour rond het circuit achter op een scooter of nie Wilma , Naar dat de dames de circuit verkent hadden was het voor ons ook gratis .
Gratis hamburgers , luchthorens ,stuurknopen , zeer mooi USA kalender , striptease en poetsmiddelen
Truck show bekeken , stond mooi trucks bij , wel was 80% scania

Naar de wedstrijden en wat gegeten te hebben zijn wij over het circuit richting huis gegaan en kunnen we terugkijken op een mooi weekend