op donderdag 23-7 hebben de eerste 3 trucks zich verzamelt om gezamenlijk richting Barvaux te rijden.
Peter Ernst en Rinus waren na een mooie rit aangekomen in Barvaux op vrijdag 24-7 volgden Jos en René en later op de dag Arie en Jos.
die middag werd er gezellig bij gekletst en mochten we gebruik maken van een grote party tent die de organisatie er had opgesteld voor de kerkdienst van zondag.
in de namiddag waren er al veel marktkramen open met mooie country spullen en kleren voor ieder wat wils ook de muziek was inmiddels goed te horen vanuit de grote tent en de eerste linedancers zetten hun eerste danspasjes op de vloer.
sávonds werd er gezellig wat met elkaar gedronken in de party tent en sommige waren nog even in de grote tent wezen kijken waar het al erg druk was met Linedancers.

 http://www.tvlux.be/video/elvis-de-retour-sur-scene-au-festival-country-a-bomal_19593.html

de volgende ochtend werd er voor de liefhebbers een eitje in de pan gegooid en koffie gedronken.
ook was inmiddels Alex gearriveerd swa had technische problemen en jammer genoeg moest hij verstek laten gaan.
het weer was omgeslagen en het heeft de rest van de dag met tijden geregend.
doordat het deze zomer al zo lang droog weer was geweest stond de rivier zo laag dat men het kano parcours heeft moeten aanpassen en in moeten korten.
daardoor werd er besloten om dit dit jaar niet te gaan doen en ook vanwege het wisselvallige weer wel zijn er een enkele mensen te voet en of met de jeep en gator naar het oude vesting stadje Durbuy geweest.
zeker de moeite waard met een antiek markt die precies op de oude rivier bedding van een zijarm van de ourthe werd gehouden zeer leuk oud stadje met leuke winkeltjes en gezellige barretjes smalle steegjes met oude kasseien in de weg.
die avond werd er gezamenlijk gebarbecued iedereen had zelf vlees meegebracht en allemaal bij elkaar was er meer dan genoeg.
vrijdag en zaterdag avond hebben we met zijn allen een lichtshow gegeven met de nodige motor geluiden en luide claxons er kwam dan ook veel volk opaf.
zaterdag avond is peter nog geinterviewd door TV LUX die ook een reportage van de lichtshow heeft gemaakt
daarna zijn we met zijn allen naar de grote tent gegaan om de diverse artiesten te zien optreden het was er erg gezellig het feest ging tot in de late uurtjes door.
zondag morgen was er weer eieren met spek voor de liefhebbers en we hebben de tent klaargemaakt zodat de gospel kerkdienst van start kon gaan.
de rest van de dag rond gekeken op het festival en shoppen bij de kraampjes.
helaas moesten er nog mensen werken op maandag zodat er nog 4 trucks achterbleven tot maandag.
al met al een zeer geslaagd weekend met gezellige mensen.
iedereen die daar aanwezig was bedankt voor het leuke gezellige weekend.
groeten,
Rene